lunes, 7 de marzo de 2016

Fins a quin punt son bones les tecnologies en els infants?
Avui en dia molts infants passen la majoria del dia enganxats davant d'un ordinador, Nintendo, o simplement davant del televiso, ja que moltes vegades els pares estan ocupats fent coses o bé treballant i això no hauria de ser així, perquè el que els nens necessiten es l'afecta i atenció dels pares i moltes vegades els adults no en sou conscients però cada vegada més les noves tecnologies estan influint en la vida dels vostres fills. 

Els infants ara mateix estan en edat de jugar i viure experiències, de relacionar-se amb els altres i amb el seu propi entorn, no d'estar davant d'una pantalla que no els aportarà res més interessant que passar-se un nivell que moltes vagades ni s'arriben a passar i senten una gran frustració.


El que també s'ha de tenir en compte que si moltes vegades estan davant del televiso, ordinador, o Nintendo  que el que estan veient per aquella pantalla sigui apropiat i adequat a l'edat que té l 'infant en aquell moment.

El mateix passa amb les tecnologies a l'aula l'educador/ educadora haurà de tenir en compte quins son els moments més adequats per utilitzar aquelles tecnologies que ja poden anar des de pissarres digitals fins a una radio, i com les utilitzarà. 

En definitiva vivim en una societat que està molt marcada per les tecnologies i això pot repercutir en un futur a els vostres fills que ara ja en comencen a ser una mica més conscients.

Tot es bo amb moderació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario